Malmstolen lanserer EPD for Active R3

Malmstolens alle produkter er sertifisert i henhold til Svanemerket og Möbelfaktas kriterier. Vi er nå glade for å kunne meddele at vi også har lansert en Miljøproduktdeklarasjon (EPD) for vår populære modell Active R3. EPD-deklarasjonen gir deg som kunde enda mer informasjon for å kunne ta velinformerte og miljøvennlige valg, en komplett oversikt over hva produktet er laget av og hvilken miljøpåvirkning det vil ha gjennom hele sin livssyklus.

En EPD er en uavhengig verifisert dokumentasjon som viser hvordan et produkt påvirker miljøet gjennom hele sin livssyklus – fra utvinning av råmaterialer til slutten av produktets levetid. Den gir nøyaktige data om materialene som brukes og den miljøpåvirkningen som oppstår under utvinning, bearbeiding og transport av materialene. Ved første øyekast kan en EPD virke overveldende med mange rader med data, noen ganger forkortet for å spare plass. Men med litt forskning og øvelse kan du enkelt finne den informasjonen du leter etter i hvilken som helst EPD.

EPD er et nyttig verktøy for å ta velinformerte miljøvalg og få en klarere forståelse av et produkts påvirkning på miljøet. Les mer Her.