Malmstolen hjelper Aim'n med å skape et ergonomisk arbeidsmiljø


I samarbeid med Input Interiør

Aim'n, et raskt voksende selskap kjent for høykvalitets sport- og treningstøy for kvinner, tok steget mot å ytterligere forbedre sine ansattes arbeidsmiljø i begynnelsen av 2023.

Selskapet åpnet et nytt kontor i Getinge med fokus på helse og velvære, i tråd med deres verdier. Input Interiør leverte den perfekte løsningen med R3-stolen fra Active-serien, tilpasset en dynamisk, ung arbeidsstokk, noe som passet perfekt for Aim'n, som ønsker å inspirere til en aktiv og sunn livsstil.

Da Aim'n åpnet sitt nye kontor i Getinge, stod de overfor utfordringen med å skape et arbeidsmiljø som reflekterte selskapets visjon - en aktiv livsstil. Selskapet bryr seg om sitt personale og ønsket å tilby et ergonomisk arbeidsmiljø som fremmer helse og trivsel. De så flyttingen som en mulighet til å oppgradere arbeidsplassen med nye, ergonomiske kontorstoler.

Input Interiør presenterte Malmstolens Active R3-kontorstol for Aim'n. R3 er en enkel, ergonomisk stol som er lett å justere, noe som er perfekt for Aim'n's unge, dynamiske personale som ofte bytter arbeidsplass. Etter å ha sett stolen og dens fordeler, valgte Aim'n R3-stolen med armlener og uten nakkestøtte. Svart tekstil ble valgt for å matche selskapets øvrige innredning.

Malmstolen tilbød også en ergonomisk opplæring, noe som ble meget godt mottatt av Aim'n's ansatte. Opplæringen sikret at personalet forsto hvordan de skulle justere og bruke stolene korrekt for å dra nytte av de ergonomiske fordelene.

Ved å velge Malmstolens R3-stoler og delta i ergonomiopplæringen, har Aim'n skapt et arbeidsmiljø som støtter de ansattes helse og velvære. Kommunikasjonen og oppfølgingen fra Input Interiør har fortsatt med Aim'n, noe som har bidratt til en smidig overgang til de nye stolene.

"Samarbeidet mellom oss på Input og Malmstolen har virkelig vært toppklasse. Alt fra prøvestoler til felles besøk i løpet av reisen har vært enkelt og raskt å få til. En trygg leverandør som alltid holder det de lover. Fantastisk service og trygghet å ha med seg en representant ut til kunden etter levering, for å sikre at alle ansatte forstår hvordan stolen fungerer og hvordan man bør tenke når man sitter i Malmstolen." Peter Wedenryd, Input Interiør.

Kunde
Aim Apparel AB

Sted
Getinge, Sverige

Forhandler
Input Interiör

Modell
Active R3

Tekstil
Select 60999, Gabriel