Lån en stol til din arbeidsplass og la kroppen din bestemme

Lån en stol

En ny stol kan være behagelig å sitte i når du prøver den en stund i en butikk. Men hvordan kroppen har det etter å ha tilbrakt noen dager i stolen er veldig vanskelig å fastslå gjennom en kort testøkt. Ideelt sett bør du prøve arbeidsstolen på din egen arbeidsplass. Da vil du raskt legge merke til om det passer deg og dine behov. Derfor tilbyr vi prøvestoler på flere av våre modeller, levert til din arbeidsplass i Oslo og omegn. Vi gjør oppmerksom på at vi tilbyr prøvestoler til foretak. Er du privatperson eller ønsker en stol til ditt hjemmekontor kontakt gjerne en av våre forhandlere rundt om i landet. Les mer nedenfor hvordan du går frem for å låne en Malmstolen til din arbeidsplass.

Fyll i skjemaet med hvilket foretak du jobber i så kontakter vi deg.

Slik fungerer det:

1

Dårlig ergonomi på arbeidsplassen kan over tid forårsake smerter og ubehag i kroppen. Opplever du smerter i kroppen under sittende arbeid og at arbeidsstolen din ikke dekker dine behov?

2

Du fyller ut skjemaet på denne siden, så kontakter vi deg for å finne en stol som passer deg.



3

Vi kommer til din arbeidsplassmed stolen, som du kan låne uforpliktende i 3-5 virkedager. On site hjelper deg med å sette opp stolen for dine behov, alternativt over telefon / video.


4

Etter 3-5 dager vil vi høre fra deg igjen og spørre hvordan du opplevde stolen din. Hvis du ikke vil kjøpe en malmstol, kommer vi og henter stolen igjen.