Balco AB og Malmstolens Active R3: En perfekt match for arbeidsmiljøet

Balco AB, med hovedkontor i smålandske Växjö, er en markedsledende aktør innen utvikling, produksjon, salg og montering av egne balkongsystemer.

Midt i en spennende ekspansjonsperiode så Balco AB i Växjö en mulighet til å forbedre sitt arbeidsmiljø. Gjennom et samarbeid med Input Interiör og en overgang til Malmstolens Active R3, har Balco AB skapt et arbeidsmiljø som ikke bare støtter, men også oppmuntrer til hver ansatts velvære.

Balco AB, med sitt dynamiske arbeidsmiljø bestående av både tradisjonelle kontorer og åpne arbeidslandskap, sto overfor en utfordring: å finne en stol som ikke bare var ergonomisk designet, men også tilpassbar for en mangfoldig ansattgruppe. Løsningen ble funnet i Malmstolens Active R3 - en modell som er hyllet for sin tilpasningsevne og evne til å passe en bred brukergruppe.

Denne stolen er spesielt verdsatt for sin brukervennlighet - en rask justering av setehøyde og ryggstøtte, og stolen er klar for dagens arbeid.

"Vi ønsket en stol som alle på kontoret kunne bruke og føle seg komfortable i. Med Active R3 fant vi nettopp det. Dets enkle justeringer gjør det mulig for alle å raskt oppnå sin perfekte sitteposisjon," sier Jesper Magnusson, Balco AB.

De nye stolene har blitt godt mottatt, og mange opplever Malmstolen som en betydelig oppgradering sammenlignet med tidligere modeller.

Balco ABs erfaring viser hvor viktig den riktige arbeidsstolen er, og hvordan en slik oppgradering kan positivt endre hele arbeidsmiljøet. Gjennom dette partnerskapet med Input Interiör og Malmstolen har Balco AB ikke bare forbedret sitt arbeidsmiljø, men også bevist sitt engasjement for å støtte sine ansattes helse og komfort.

Kunde
Balco AB

Forhandler
Input Interiör Växjö

Sted
Växjö, Sverige

Modell
Active R3

Tekstil
Crisp 4022, Gabriel