Samarbeidet mellom BDO AS og Malmstolen: Komfort møter Effektivitet

I samarbeid med Lindbak

BDO har et arbeidsmiljø som kombinerer åpne kontorlandskap med individuelle kontorer. Organisasjonskulturen er preget av tett samspill og deling av kompetanse og erfaring på tvers av tjenesteområder. BDOs verdier er å være "Åpen, Nær og Modig." Disse verdiene reflekterer en bedriftskultur hvor det er høy grad av relasjonsdyktighet, nytenkning, og en vilje til å utfordre både seg selv og kundene.

BDO kom i kontakt med Malmstolen via deres møbelleverandør, Lindbak. Valget falt på Malmstolen Classic 4000 på grunn av dens mange justeringsmuligheter, og fordi den passer godt med BDOs fokus på et sunt og produktivt arbeidsmiljø.

Etter å ha implementert Malmstolene i arbeidsmiljøet, har BDO merket flere positive effekter. Stolen tilbyr en rekke innstillinger, noe som gjør at den kan tilpasses individuelt til de ansatte. I tillegg har BDO satt pris på bistanden fra Malmstolen i justeringene av stolene.

"En solid kvalitetstol som varer i mange år," uttaler Kari Robertsen, Senior kontormedarbeider hos BDO.

Samspillet mellom Malmstolens produkter og BDOs arbeidsmiljø har skapt en vinn-vinn-situasjon for begge parter. Malmstolens fokus på høy kvalitet og individuell tilpasning kompletterer BDOs egen vektlegging av et sunt, åpent og modig arbeidsmiljø. Det er en sterk påminnelse om at den riktige stolen kan være en kraftig bidragsyter til helse, trivsel og produktivitet.

Kunde
BDO AS

Sted
Norge

Forhandler
Lindbak

Modell
Classic 4000