Malmstolen og Digiwise - partnerskap i skapelsen av Sveriges flotteste kontor

Siden oppstarten i 2017 har Digiwise hatt en markant vekst, en suksess som kulminerte i byggingen av deres nye hovedkontor i det historiske Melkerhuset, beliggende i hjertet av Västerås, i 2020. Grunnleggerne Sonny Eriksson og Lucas Andersson har alltid hatt en klar visjon for selskapet - å skape den ultimate arbeidsplassen og være den naturlige samarbeidspartneren for bedrifter som ønsker å bryte gjennom det digitale støyet og lykkes online.

Kunde
Digiwise AB

Sted
Västerås, Sverige

Modell
Classic 4000

Tekstil
Fame Hybrid 1301, Gabriel

Byråets suksess og vekst sammenfaller med deres fokus på velvære og arbeidsglede, noe som gjenspeiles i kontorets design. Siden oppstarten har de prioritert ergonomi, et ledd i deres mål om å skape den ultimate arbeidsplassen. Samarbeidet med Peter, en selger fra Malmstolen, begynte i 2017, med visjonen om å fremme både helse og produktivitet. I tillegg til ergonomi, legger Digiwise stor vekt på å fremme velvære og helsefremmende arbeidsmiljø.

Deres reise begynte på et hjemmekjøkken for seks år siden, men drømmene strakk seg langt utover de fire veggene. For Digiwise betydde den ultimate arbeidsplassen å investere i de beste verktøyene og utstyret - fra høykvalitets skjermer og datamaskiner til skrivebord og kontorstoler.

Digiwises visjoner styrte utviklingen av innredningskonseptet, et prosjekt som ble gjennomført i nært samarbeid med eiendomsselskapet Kungsleden og byggeselskapet Nybyggar'n. Interiørarkitektene Dora Alexandra Nacsa og Sara Sundin omsatte Digiwises visjon til virkelighet, skapende en harmonisk helhet med nøye utvalgte interiørdetaljer, gjennomtenkt fargesetting og en godt planlagt romdisposisjon.

Denne klare visjonen og dedikasjonen i gjennomføringen førte til at Digiwise ble nominert til "Sveriges flotteste kontor 2021" der de stolt tok hjem en andreplass. Hver detalj i deres kontor reflekterer ambisjonen om å skape en arbeidsplass som er både funksjonell og estetisk tiltalende, et sted hvor suksess, arbeidsglede og vekst virkelig går hånd i hånd.

Malmstolen har vært med på Digiwises reise siden selskapets aller første dager i grunnleggerens kjøkken, der alt startet. Når det var på tide for selskapet å vokse og flytte til sitt nåværende kontor, var det en naturlig beslutning å fortsette å satse på Malmstolen. Å investere i ergonomi handlet ikke bare om å sikre at medarbeiderne var komfortable, men det var også en refleksjon av Digiwises verdier - å sette medarbeiderne i sentrum.

"Vi streber etter å skape den mest attraktive arbeidsplassen, og vi legger stor vekt på ergonomi. Personalet setter pris på vårt fokus på arbeidsmiljøet og vi merker at de føler seg verdifulle. Noen kommer fra arbeidsplasser hvor det ikke var den samme prioriteringen, og de blir overrasket over vår ambisjon." Sonny Eriksson, Partner Digiwise

Digiwise er et tydelig eksempel på hvordan en sterk vektlegging av arbeidsmiljø og ergonomi - med hjelp av produkter som Malmstolens - kan skape en inspirerende arbeidsplass der ansatte trives, presterer på topp og føler seg verdsatt.