Fokus på Helse: EiendomsMegler 1 optimaliserer arbeidsmiljøet med Malmstolen

EiendomsMegler 1, en ledende aktør innen eiendomsbransjen i Norge, har tatt skritt for å forbedre arbeidsmiljøet for sine ansatte. Behovet for kontorstoler tilpasset hver enkelt person var stort, da de hadde sittet på stoler som ikke tilfredsstilte de ansattes behov i lang tid. Etter å ha fått veiledning og prøvd flere stoler, valgte de Malmstolens Classic 4000 – en stol som kunne tilpasses for hvert enkelt ansatts spesifikke behov, akkurat det de trengte.

"Alle saksbehandlere hos EiendomsMegler 1 tilbringer store deler av dagen sittende, og vi opplevde ubehag fra de stolene vi hadde tidligere. Da vi ble introdusert for Classic 4000, endret arbeidsdagene våre seg da vi ble bevisste både viktigheten av riktig sittestilling og å ha en kvalitetsstol," deler Eli Kvåle, saksbehandler på EiendomsMegler 1.

Hun fortsetter entusiastisk: "Vi er veldig fornøyde med Malmstolens produkter. Ikke bare har stolen redusert ubehaget i kroppen, den har også åpnet for flere muligheter til ulike sittestillinger. Den har virkelig blitt den ultimate løsningen for hele teamet som tilbringer mange timer ved skrivebordet.".

Arbeidsmiljøet hos EiendomsMegler 1, med åpent landskap og individuelle plasser for 11 ansatte, vektlegger betydningen av helse, miljø og sikkerhet. Selskapet fokuserer på å forhindre belastningsskader ved å tilby riktig utstyr.

Implementeringen av Malmstolens kontorstoler har ført til merkbar reduksjon av ubehag i føtter og rygg blant de ansatte. Til tross for høyt tempo opplever de ansatte en mer avslappet arbeidsdag med mindre fysisk ubehag. EiendomsMegler 1 er ikke bare fornøyde med valget av Malmstolens kontorstoler, de er også imponert over oppfølgingen de har fått fra Inventum Nordmøre. Dette samarbeidet mellom Malmstolen, Inventum Normøre og EiendomsMegler 1 har skapt en ny arbeidskultur som setter de ansattes trivsel i fokus.

Kunde
EiendomsMegler 1 Midt-Norge AS

Sted
Kristiansund, Norge

Forhandler
Inventum Nordmøre

Modell
Classic 4000

Tekstil
Fame 60999, Gabriel