Finans Norge hever standarden med Malmstolens helsefremmende kontorstoler!

I hjertet av Oslo ligger hovedkontoret hos Finans Norge. Med en ansattstyrke på om lag 150 personer, stod selskapet overfor en betydelig utfordring: å finne en ergonomisk kontorstol som passer hver enkelt i deres åpne kontorlandskap. Svaret på utfordringen - Malmstolen.

Finans Norges søken etter den perfekte kontostolen førte dem till Malmstolen, anbefalt av deras ergonomispesialist. Med sin evne til å tilpasses en bred brukergruppe, tilbyr Malmstolen en kombinasjon av fleksible innstillingsmuligheter. I tillegg passer dens kompakte design perfekt inn i det moderne kontorslandskapet.

Utfordringen var tydelig: å finne en stol som ikke bare var ergonomisk, men også allsidig nog til å passe ‘alle’. Ved å velge Malmstolen kunne Finans Norge imøtekomme disse behovene. “Vi hade behov for en god og allsidig kontorstol som passer til ‘alle’.” forklarer Hilde Brænna fra Finans Norge. Erfaringene med Malmstolen har vært gjennomgående positive. Når det sjeldne tilfellet av feil eller mangler har oppstått, har løsningene vært raske og enkle, takket være effektiv service og support.

På Finans Norge jobber man i et åpent kontorlandskap der hver arbeidsplass er skreddersydd for den enkelte bruker. Dette personlige tilnærmingssettet har resultert i svært fornøyde ansatte og lav sykefravær relatert til belastningsskader.

Siden implementeringen av Malmstolens produkter har Finans Norge observert merkbare positive effekter. “Nye ansatte som kommer til oss, blir positivt overrasket når de får en spesialtilpasset arbeidsplass med korrekte innstillinger fra Malmstolen” legger Brænna til. Den generelle opplevelsen av å sitte i Malmstolens kontorstoler er svært positiv.

På kontoret dominerar modell 4000 fra Malmstolen, med totalt cirka 140 stoler, noe som viser en betydelig investering i medarbeidernes trivsel.

Finans Norges satsning på ergonomi og trivsel gjennom Malmstolen er et strålande eksempel på hvordan riktig arbeidsmiljø kan gjøre en positiv forskjell.

Kunde
Finans Norge

Sted
Oslo, Norge

Modell
Classic 4000

Tekstil
Select 60999, Gabriel