Prioritering av helse og velvære hos Heidelberg Materials

Heidelberg Materials, som er en ledende produsent av prefabrikerte betongelementer og betongbaserte løsninger i Sverige, har sitt hovedkontor i Växjö og driver produksjon og salg på 13 steder i hele landet. I tillegg har de en omfattende internasjonal lisensvirksomhet innen spor-teknologi, med teknologi som nå er i bruk i omtrent 30 land over nesten alle kontinenter.

Selskapet er preget av en bedriftskultur som verdsetter sine ansatte, kunder, og leverandører høyt. På Heidelberg Materials har de cirka 60 ansatte som alle har egne kontorer.

"Før introduksjonen av Malmstolen, møtte vi utfordringer med ryggproblemer blant noen av våre ansatte. Etter å ha valgt Malmstolens produkter har vi sett positive resultater. Selv om vi ikke kan måle effekten nøyaktig, har vi merket at de ansatte er mer fornøyde og opplever færre ryggproblemer. Vi mener at Malmstolens produkter har bidratt til å forbedre arbeidsmiljøet og de ansattes helse, noe som resulterer i en positiv effekt som, selv om den er vanskelig å måle, er vesentlig for vår virksomhet." Andreas Engdahl, Innkjøpsleder Heidelberg Materials

Kunde
Heidelberg MaterialsPrecast Abetong AB

Sted
Växjö, Sverige

Modell
Classic 7000, Classic 4000

Tekstil
Select 60999, Gabriel