Hvorfor Malmstolen?

En riktig arbeidsstol er en investering i egen helse og velvære. Å sitte i energonomisk utformet stol kan redusere risikoen for rygg- og nakkesmerter, øke produktiviteten og forbedre holdningen din. En god arbeidsstol kan også bidra til å forebygge skader som kan oppstå ved langvarig stillesitting. Vær nøye med ditt valg av kontorstol - kroppen din vil takke deg for det!

Fullkontaktrygg

Malmstolens Fullkontaktrygg gir fullstendig støtte fra korsryggen til skuldrene uansett sittestilling. Stolen har et ergonomisk S-formet design som følger kroppens anatomi og forhindrer smerter og ubehag i rygg og nakke.

Bærekraft

Hele Malmstolens produktsortiment er sertifisert i henhold til miljømerket Möbelfakta sine kriterier. Denne sertifisering hjelper våre kunder med å velge høykvalitets og miljøvennlige produkter. Vi er nå glade for å kunne meddele at vi har lansert en Miljøproduktdeklarasjon (EPD) for vår populære modell Active R3.

Garanti

Vi gir 10 års garanti, 5 års garanti på 24-timersstoler. For oss er det viktig å engasjere oss i å gi våre kunder den beste mulige sitteopplevelsen i en Malmstol i mange år fremover.

Pascal by DUX ® -sits

Malmstolen har en verdensunik trykkavlastende sittepute med fjærsystem fra sengprodusenten DUX®. Med fjærer av varierende hardhet gir sitteputen en meget god evne til å fordele vekt.

Stoler for enhver arbeidsmiljø

Hver arbeidsplass har sine unike krav og utfordringer. Enten det handler om fleksibilitet på et aktivitetsbasert kontor, å forhindre belastningsskader ved lange arbeidsøkter, sikre ESD-beskyttelse i sensitive miljøer eller tilby komfort under lange overvåkningsvakter, så har Malmstolen løsningen. Enten det er individuelt tilpassede stoler fra Individual-serien eller fleksible løsninger fra Active-serien for aktivitetsbaserte kontorer, har vi riktig modell for deg.

Ergonomisk Sittestilling

Den bakoverlente posisjonen, supplert med individuelt tilpassede rygg- og nakkestøtter, minimerer feilbelastning og støtter ryggraden optimalt.

Optimerad Blodcirkulation

Våre stoler fremmer blodtilførselen til vitale organer, noe som holder deg våken og fokusert også under lange arbeidsdager.