Malmstolen i samarbeid med Gudbrandsdalens Uldvarefabrik

Malmstolen har sammen med Gudbrandsdalens Uldvarefabrik ønsket å skape noe tidløst og sterkt. Av
nordisk jord har vi etablert samarbeidet med ulltekstilet Heidal, for et naturlig fokus.

For et naturlig fokus

Komfort begynner og slutter med menneskets naturlige og ukunstige tilstand. En følelse som oppstår når vi er avslappet og har det behagelig. Dette kommer ikke bestandig naturlig, og noen ganger kan vi behøve hjelp for å oppnå komfort. Gudbrandsdalens Uldvarefabrik har tatt fram ulltekstilet Heidal for sammen med Malmstolen å forbedre menneskets velvære. For et naturlig fokus og en holdbar framtid.

Fremmet fokus
Malmstolen og Gudbrandsdalens Uldvarefabrik bruker tekstilet Heidal for et naturlig fokus.
Malmstolens verdier er sentrert rundt mennesket og menneskets komfort. Det innebærer blant annet at alt i vår prosess er nøye utvalgt for å fremme din sitteopplevelse og ditt fokus. Derfor kommer bruken av Gudbrandsdalens Uldfabrik inn som et selvfølgelig valg i denne sammenhengen, med våre delte verdier og tekstilet Heidal.

Heidals ullkvalitet fremmer fokus ved hjelp av tekstilets varmeregulering, slitestyrke og dens myke følelse. Å produsere våre stoler sammen med en prisvinnende og innovativ tekstilprodusent gjør at Malmstolen kan garantere fleksibilitet og overlegen kvalitet. Slik at du som sitter i stolen slipper å fokusere på noe annet enn det du skal gjøre i den.

Med et naturlig fokus

Tekstilet Heidal er også laget med et naturlig fokus. Med holdbarhet som en sentral del i produksjonsprosessen, fra råvarer hentet på Lillehammer til ferdig stol i Sverige, bidrar det til en lang livslengde for produktet, mennesket og miljøet.

Den gode ullkvaliteten er lett å rengjøre og vedlikeholde. Den har en naturlig evne til å motvirke bakterier, noe som bidrar til et mer hygienisk arbeidsmiljø. Ettersom Heidal er slitesterkt og tidløst, holder materialet over tid uten å gå på kompromiss med fordelene.

Dette nordiske samarbeidet beriker sitteopplevelsen ved å dra nytte av ullens tidløshet i både kvalitet og design. Heidal har til hensikt å gi en følelse av ro og minimalisme i interiøret og til omgivelsene
gjennom farge og form. Dette for ytterligere å prege det ukunstneriske, men gjennomtenkte som er mye av det Malmstolen sammen med Gudbrandsdalens Uldvarefabrik står for.

Finn ut mer om samarbeidet