Norvik Revisjons vei mot komfort med Malmstolen

Å skape et komfortabelt og produktivt arbeidsmiljø er av betydelig viktighet for Norvik Revisions overordnede suksess som selskap. I samarbeid med Malmstolen og Inventum Normøre har de valgt å dele sine positive erfaringer med Malmstolens kontorstoler og hvordan disse konkret har forbedret arbeidsplassen for deres dedikerte team. Med base i Kristiansund har de implementert høykvalitets kontorstoler for å muliggjøre et mer ergonomisk og trivelig arbeidsmiljø.

Innen Norvik Revisjon, der personalet tilbringer betydelige deler av arbeidsdagen sittende, var det en selvfølge å investere i høykvalitetsstoler. Kjetil Johnsen, revisor hos Norvik Revisjon, deler innsikten bak deres beslutning: "Vi tilbringer mye tid sittende, og da vi grunnla selskapet, var det en strategisk beslutning å utstyre arbeidsplassen vår med det beste mulige, noe som igjen ville gjøre oss til en mer attraktiv arbeidsgiver.".

De ansatte hos Norvik Revisjon vitner om positive opplevelser med Malmstolens kontorstoler. Johnsen understreker: "Vi sitter så komfortabelt og avlastende at vi knapt tenker over at vi sitter. Stolene er enkle å variere og tilpasse til forskjellige sitteposisjoner, noe som gir oss en sunn og produktiv variasjon i løpet av arbeidsdagen.".

Integrasjonen av Malmstolens produkter har gitt konkrete positive effekter for Norvik Revisjons arbeidsmiljø. Johnsen forklarer videre: "Produktene, i kombinasjon med veiledning og ergonomisk tilpasning fra Inventum Nordmøre, har effektivt bidratt til at vi unngår plager knyttet til langvarig stillesitting.".

Investeringen i høykvalitets kontorstoler hever ikke bare standarden på arbeidsplassen, men fremmer også et sunt og trivelig arbeidsmiljø for Norvik Revisjons team. Johnsen avslutar: “Vi er strålende fornøyd og sitter forbaska godt”.

Kunde
Norvik Revisjon AS

Sted
Kristiansund, Norge

Forhandler
Inventum Nordmøre

Modell
Classic 4000

Tekstil
Fame 60999, Gabriel