Sunnere Arbeidsdager: NYG's Erfaring med Malmstolen-kontorstoler


I samarbeid med Kjellmann

Det kreative byrået NYG valgte å investere i Malmstolen-kontorstoler etter anbefaling fra bedriftshelsetjenesten. Stolene ble enkelt kjøpt via nettet hos Kjellmann Office. Etter å ha mottatt stolene, fikk de hjelp til å tilpasse og stille inn stolene riktig for hver ansatt. Dette har resultert i en transformasjon av arbeidsmiljøet ved NYG, med betydelige fordeler for de ansattes komfort og velvære.

Før implementeringen av Malmstolen-kontorstolene slet flere ansatte med ubehag og smerter fra lange arbeidsdager som involverte mye sitting. Etter å ha fått hjelp til å tilpasse stolene til deres individuelle behov, har tilbakemeldingene vært svært positive. De ansatte opplever nå en betydelig forbedring i sittekomforten. De føler seg mer avslappet, sitter i en riktigere posisjon, og opplever en økt generell komfort gjennom arbeidsdagen.

For NYG Reklamebyrå er det avgjørende å sørge for at de ansatte kan jobbe komfortabelt, spesielt med tanke på den store mengden tid de tilbringer sittende. Malmstolen-kontorstolene har vist seg å være en vellykket investering for å oppnå dette målet, og de ansatte er nå mer produktive og fornøyde med arbeidsforholdene. Dette caset illustrerer hvordan riktig ergonomisk utstyr og tilpasning kan ha en positiv innvirkning på arbeidsmiljøet og ansattes trivsel.

Kunde
NYG

Sted
Mjøndalen, Norge

Forhandler
Kjellmann Office

Modell
Classic 7000