Å lage en ergonomisk stol.

Vi har som mål å skape et mer menneskefokusert arbeidsliv, der redskapen formet etter mennesket og arbeidssituasjonen – ikke omvendt.

I all utviklingen vår tar vi utgangspunkt i menneskers behov og forutsetninger. Men å utvikle, utforme og teste ergonomisk riktige stoler er bare en del av jobben. Å produsere en stol av høyeste kvalitet krever også håndverk, dyktighet og et stort engasjement. Stolene våre er produsert i Sverige, der vi jobber med noen av Sveriges ledende tekstilskjærere, sømmersker, møbeltrekkere og montører. For oss er alle detaljer viktige. Derfor er stoffene nøye utvalgt og hver eneste søm testet for best mulig funksjon. Gjennom produksjonen gir vi hver stol den rette finishen, der hver eneste lille detalj gis samme omsorg. Det merker du når du sitter i en Malmstol, både første gang og etter ti års bruk.
Å skape en god ergonomisk arbeidsstol krever både faglig kunnskap og dyktighet, men fremfor alt stort engasjement. Derfor jobber noen av de ledende tekstilskjærerne, sømmerskene, møbeltrekkerne og montørene nettopp hos oss. Våre produkter er gjennomsyret av stolthet og arbeidsglede, fra idéskisse til innpakning og levering av den ferdige stolen.

For oss er alle detaljer viktige. Derfor er stoffene nøye utvalgt og hver eneste søm testet for best mulig funksjon. Møbeltrekkerne og montørene gir hver stol den rette finishen, der hver eneste lille detalj gis samme oppmerksomhet. Det merker du når du sitter i en Malmstol, både første gang og etter ti års bruk.

Ergonomi på ekte

Bak hver ferdige modell ligger det tusenvis av tester og vitenskapelige fakta. Derfor utvikler vi alltid stolene våre med ergonomi for brukerens behov som høyeste prioritet. Noen ganger er det viktig å ha en selvjusterende stol der du raskt kan sette deg ned, mens det i andre tilfeller kreves flere individuelle innstillinger for lengre arbeidsvakter. For deg betyr dette at du kan være helt trygg på at stolen du velger ikke bare er komfortabel akkurat nå, men at den vil fortsette å gi støtte, avlastning, avslapning og bevegelsesfrihet i mange år fremover. Hver minste detalj har en funksjon som er kvalitetssikret og sjekket flere ganger før du endelig mottar stolen.

Garantert setekvalitet

På Malmstolen har vi gjennom årene opparbeidet oss et omdømme for å være et selskap som holder det vi lover. Dette gjelder både produktenes høye kvalitet og lange levetid, men også de positive ergonomiske egenskapene til stolene vi tilbyr. For at den nye arbeidsstolen din skal vare i mange år fremover og være i stand til å tåle alle bevegelsene du gjør hver dag, er hver del nøye utvalgt og testet. Derfor kan vi gi 10 års garanti på våre ergonomiske arbeidsstoler og 5 års garanti på arbeidsstoler til 24-timers bruk.