Investere i trivsel og bærekraft: Once Upons valg av Malmstolen til deres nye kontor

Once Upon ble født ut av grunnlegger Lina Anderssons behov for en mer brukervennlig løsning for å lage fotobøker.

Once Upon, spesialisert på å lage fysiske fotobøker fra digitalt materiale, gjorde et strategisk trekk i 2022 ved å utvide fra deres 100 kvadratmeter kontor til en ny lokal på 1000 kvadratmeter i Skellefteå, noe som ga plass til selskapets voksende team og ambisjoner.

I dette større miljøet kunne de skape en inspirerende arbeidsplass, med fokus på ergonomi, gjenbruk og et godt lydmiljø. Ved å velge Malmstolens kontorstoler kunne de fremme sitt arbeidsmiljø, samtidig som de opprettholdt sin forpliktelse til bærekraft og støttet sitt kreative team.

"Vi har alltid fokusert på arbeidsmiljøet, men med våre nye lokaler fikk vi muligheten til å revurdere dette med et helt nytt perspektiv. Vi vokste mye og utviklet oss ut av våre tidligere rom, noe som førte oss til å se nærmere på hvordan vi kunne forbedre ergonomien på arbeidsplassen vår" Emma Marklund, People partner på Once Upon.

Valget om å investere i Malmstolen var ingen tilfeldighet. Flere i teamet hadde tidligere erfaringer med Malmstolen og med stillesittende arbeid var det ekstremt viktig å finne den rette stolen som oppfylte alle kriteriene.

"Når det kom til valg av stoler, var det viktig for oss å tenke på farge og design for en rød tråd til resten av kontoret samt at de skulle holde seg godt over tid, i tråd med vår arbeidskultur." Emma Marklund

En detalj som gjorde et sterkt inntrykk på Once Upon var den personlige gjennomgangen som Malmstolens selger, Birgitta, ga hver ansatt. Hun tilbød en individuell ergonomisk kurs for hver stol, noe som bidro til en mer personlig opplevelse og minnet teamet om at hver detalj i deres arbeidsmiljø har en gjennomtenkt hensikt bak seg.

For Once Upon er arbeidskulturen, arbeidsmiljøet og ergonomien ekstremt viktig, med et felles miljø som fremmer trivsel og kreativitet som kjernen i deres arbeidskultur.

Kunde
Once Upon Publishing AB

Sted
Skellefteå, Sverige

Modell
Classic 4000

Tekstil
Remix 0133, Kvadrat