Høy kvalitet og bærekraft: Nøkkelfaktorer i Swedoors valg av Malmstolen

Swedoor, en av Nordens ledende produsenter av dører og en del av JELD-WEN-gruppen, er kjent for å tilby et bredt spekter av høykvalitets og bærekraftige innvendige og utvendige dører for både boliger og kommersielle bygninger. Med en sterk fokus på design, bærekraft og innovasjon, spesialiserer selskapet seg på å designe og produsere dører som oppfyller høye kvalitetsstandarder, noe som reflekteres i deres globale kundebase.

Kunde
Swedoor, JELD-WEN Sverige AB

Sted
Huskvarna, Sverige

Modell
Classic 7000

Tekstil
Fame 60019, Gabriel

Da Swedoor bestemte seg for å transformere sitt kontorområde til et åpent landskap, ble valget av stoler avgjørende. For å sikre engasjement fra de ansatte, dannet Swedoor en arbeidsgruppe som fikk muligheten til å teste forskjellige stolmodeller. Enhetsfølelse var viktig, men også behovet for høy kvalitet, ergonomi og bærekraft. Etter nøye evaluering falt valget på Malmstolen Classic 7000, i grå ullstoff uten nakke- og armlener.

Det var viktig at Swedoors ansatte forstod Malmstolens justeringsmuligheter godt. Opplæring ble gitt for å sikre at medarbeiderne kunne justere stolene individuelt på egen hånd for optimal komfort og holdning. Dette har vist seg å øke produktiviteten og bidra til at noen av de ansatte har formidlet at de føler seg mer våkne ved slutten av dagen.

"I det åpne kontorlandskapet ser vi en større utveksling av informasjon. Smidige stolinnstillinger gjør det mulig å bytte plass noen ganger, noe vi tror skaper en økt informasjonsutveksling." Robin Persson, Project Manager Sales Swedoor

Som et selskap som selv legger stolthet i å levere høykvalitets, bærekraftige produkter, så Swedoor verdien i å velge en arbeidsstol som gjenspeilet disse verdiene. Malmstolens fokus på naturlige materialer og bærekraft gikk hånd i hånd med Swedoors egen streben etter kvalitet og bærekraft.

"Vi ønsket at vårt arbeidsmiljø skulle speile det vi selv jobber med - kvalitet og naturlige materialer. Våre møbler går hånd i hånd med våre bedriftsverdier. Vi ønsket at det skulle være en rød tråd gjennom hele kontoret," forklarer Robin.

Swedoor har lagt stor vekt på at de ansatte skal kjenne kvaliteten og komforten i selskapets investeringer. Dette har bidratt til å styrke stoltheten over å være en del av teamet, og det understreker Swedoors engasjement i å investere i sine ansatte.
I forbindelse med introduksjonen av nye arbeidsstoler, har kontoret også blitt oppgradert med høydejusterbare bord, lydabsorbenter og skjermer montert på armer, noe som skaper et rent og effektivt arbeidsmiljø.

"Under ombyggingen fokuserte vi på arbeidsplassene der folk sitter primært. Vi har satset på bærekraft og kvalitet for å skape arbeidsplasser som virkelig holder," beskriver Robin.