Tilbehør

Vi liker alle ulike ting, men for at du skal være garantert å få mest mulig ut av malmstolen din, anbefaler vi at du utstyrer den til den tiltenkte oppgaven. Resultatet blir en av markedets beste ergonomiske sitteløsninger som vil beskytte deg og helsen din i mange år fremover. Hvis du trenger personlig hjelp og råd om hvilket tilbehør som passer for nettopp din arbeidssituasjon, er det bare å kontakte oss!

Sammenleggbar nakkestøtte

Den sammenleggbare nakkestøtten avlaster hals- og nakkemuskulaturen og gjør jobben sin hver gang du lener deg tilbake. Støtten kan heves og senkes og har en to-leddet konstruksjon som gjør det mulig å bevege støtten fremover mot hodet.

Vippelås

De fleste av stolene våre kan vippes fremover, men ikke alle liker denne funksjonen. Derfor har vi utviklet en vippelås for Malmstolen Classic 4000 og Focus R4 som gjør at gyngefunksjonen ikke når lenger enn til horisontal stilling.

Armlener

Hvis arbeidsplassen er riktig innstilt, er skrivebordet ofte den beste avlastningsflaten for armene dine. Armlener kan imidlertid være gode å ha for å kunne variere arbeidsstillingen.

- CoronaPlus

Avlange armlener med avrundet design der puten kan skyves i dybden. Høydejustering; 8 cm.

- ErgoFlex

Armlener som kan skyves i dybden og roteres 25° innover med rotasjonspunktet under albuen. Høydejustering 11 cm.

Pascal by DUX®-sete

Pascal by DUX®-setet er en del av hemmeligheten bak de komfortable stolene våre. Jo større kontaktflate kroppsvekten din er fordelt over, desto bedre sitter du. Pascal by DUX®-setet er utviklet i samarbeid med svenske DUX og former seg etter brukeren. Det gir en overlegen vektfordeling og komfort sammenlignet med tradisjonelle seter.

Coccyx-sete

Coccyx-setet reduserer trykket på halebenet og ryggraden betydelig ved å plassere et hulrom i skummet på den sentrale bakdelen av setet. Setet er basert på vårt komfortable sete med kaldskum, da dette gir god stabilitet. Stoff og søm er tilpasset slik at setets utseende ikke skiller seg ut fra våre andre modeller, uten at det går ut over funksjonen.

Hjul

Velg hjul i utfra arbeidsgulvet ditt. Myke hjul for harde gulv og harde hjul for myke gulv, slik at stolen ikke ruller for lett eller for tregt. Fotkryss i aluminium er tilgjengelig i to varianter - polert eller svartlakkert.

Hvilken Malmstol er du?

Les mer om alle stolmodellene våre og finn din favoritt!

Til stolene