WICA Cold AB: Et sterkt eksempel på vellykket implementering av ergonomisk design

WICA Cold AB er et ekspanderende selskap som produserer kjøle- og fryseutstyr for matbutikker, med røtter som går tilbake til 1957. De sitter i lyse, friske lokaler i Vislanda, der forskjellige alternative kontorløsninger brukes. Noen medarbeidere deler rom, 3–4 personer, mens andre sitter i enkelt kontorrom. Selskapet er preget av en åpen kultur med høyt under taket og en sterk tro på samarbeid og fleksibilitet.

Før WICA Cold AB begynte å bruke Malmstolens produkter, sto selskapet overfor utfordringer med ergonomi, spesielt når det gjaldt ansatte med rygg-, nakke- og skulderproblemer. Malmstolens produkter ble valgt for sin høye ergonomiske kvalitet og tilpasningsevne til individets høyde og vekt.

"Den største grunnen til at vi valgte Malmstolen var for ergonomiens skyld." Sophie Pantsar, HR-sjef WICA Cold AB

Siden Malmstolens produkter ble introdusert i WICAs arbeidsmiljø, har positive effekter blitt merkbare. Ansatte som har Malmstolen er veldig fornøyde og vil ikke bytte ut stolen sin. Stolen har ikke bare bidratt til å lindre rygg-, nakke- og skulderproblemer, men har også ført til en reduksjon i kostnadene for behandlinger hos naprapat og kiropraktor. I tillegg har Malmstolens produkter demonstrert en betydelig holdbarhet, noe som har redusert frekvensen av stolskifte, noe som igjen genererer ytterligere kostnadsbesparelser.

"Vi har redusert våre kostnader for besøk hos naprapat og kiropraktor takket være at vi fikk ryggproblemene hos de ansatte løst." Sophie Pantsar, HR-sjef WICA Cold AB

Denne vellykkede implementeringen av Malmstolens produkter hos WICA Cold AB er et sterkt eksempel på hvordan ergonomisk design kan forbedre arbeidsmiljøet og bidra til både helsemessige og økonomiske fordeler for et selskap. Dette er i tråd med Malmstolens mål om å lage arbeidsstoler som gir optimal komfort og støtte, noe som igjen kan føre til økt produktivitet og reduserte helsekostnader.

Kunde
WICA Cold AB

Sted
Vislanda, Sverige