Change for good - oppnå et bedre arbeidsmiljø

På de fleste moderne arbeidsplasser står balansen mellom aktivitet og fokus i sentrum, i et komplisert samspill mellom kropp og miljø. På Malmstolen vet vi hva du trenger for å virkelig finne fokus når du sitter og jobber. Med solid kunnskap om ergonomi, høy produktkvalitet og lang erfaring hjelper vi brukerne med å gjøre en positiv endring. For alltid.
Vi produserer ergonomiske arbeidsstoler for det moderne kontoret. Vi har som mål å skape et mer menneskefokusert arbeidsliv, der redskapen formet etter mennesket og arbeidssituasjonen – ikke omvendt. Derfor gjør vi all utvikling med utgangspunkt i menneskers behov og forutsetninger.
Resultatet er sitteløsninger som forhindrer og lindrer eksisterende skader – samtidig som du holder deg våken og fokusert lenger. Vi vil nemlig at du skal være sikker på at stolen du velger ikke bare er behagelig i dag, men vil fortsette å gi deg støtte, avlastning, avslapning og bevegelsesfrihet i mange år fremover. Kontakt oss for valg av rett stol og rett sittestilling

Pascal by DUX®-sete

Vårt verdensunike Pascal by DUX®-sete har fjæring fra svenske sengeprodusenten DUX®. Ved å forme seg etter brukeren og fordele kroppsvekten jevnere over kontaktflaten mot setet, forbedres blodsirkulasjonen i bena. Et mer behagelig sete som holder deg pigg og våken lenger.