Nye spaker på Focus R7 og Classic 7000/W

Enklare att använda – bättre ergonomi

Enklere å bruke – bedre ergonomi

Måten vi bruker kontoret på forandres med tiden. Med aktivitetsbaserte kontor og fleksikontor kan vi bruke kontorets areal mer effektivt, men dessverre er dette ofte på bekostning av god ergonomi og arbeidsmiljø. Dette er en følge av at flere personer bruker samme arbeidsplasser, noe som gjør det vanskelig å tilpasse til individuelle arbeidsmetoder og fysiske forutsetninger.

Brukervennlighet er en del av ergonomien. Derfor utvikler vi stadig, og sliper på hver detalj for å gjøre det enklere for deg å bruke produktene – og å sitte rett.

Med enklere håndgrep for å få stolen rett innstilt kan du sitte bra, uansett hvilken stol du sitter på i øyeblikket. For å få rett balanse i stolen justerer du enkelt gyngens motstand gjennom å vri på veiven på stolens høyreside. Rett foran veiven finner du høydejusteringen. På stolens venstreside kan du enkelt låse mekanismen.

Fokus R7 – rett med enkle grep

Sitter du over en litt lengre tid men enda vil ha eklest mulige innstillinger? Da er Focus R7 rett stol for deg. Med forbedret brukervennlighet og nyutviklede spaker har vi gjort Focus R7 til den optimale hybriden mellom en Active- og en Individualstol. Innstillingene er lette å komme til, lette å forstå og enkle å bruke. Helt enkelt brukervennlige.

Les mer

Individual 7000 – raskt og individtilpasset

Med Individual 7000 får du en raskt tilpasset arbeidsplass med muligheten til å ytterligere individtilpasse ryggkurvaturen. Med elastiske bånd i ryggen kan du enkelt justere støtten i ryggen i fire ulike posisjoner, fra skuldrene og ned til korsryggen.

Les mer

Active R3 – få det raskt rett

I aktivitetsbaserte kontor finnes ofte plasser der du sitter under en kortere tid, såkalte touch down-plasser. Her stilles det store krav til ergonomi ettersom du ofte bytter touch down-plass. Og selv om man ikke sitter så lenge på hvert sted blir den sammenlagte sittetiden lang, men på ulike stoler.

Her behøves en stol som gir deg bra ergonomi og med få og enkle innstillinger. Finnes det for mange innstillinger kan det være en risiko at du sitter dårlig fordi det blir for tungvint å stille inn stolen rett.
Här behövs en stol som ger dig bra ergonomi med få och enkla inställningar. Finns det för många inställningar här är risken att du sitter dåligt bara för att det är för krångligt att ställa in stolen rätt.

Les mer