Ergonomikonsulentene samarbeidspartner

Malmstolen presenterer et samarbeid med Ergonomikonsulentene for å tilby en helhetlig løsning for ergonomi på arbeidsplassen, der Ergonomikonsulentene står som skapere av skreddersydde arbeidsmiljøer.

Malmstolen har alltid vært engasjert i å skape ergonomiske sitte løsninger av verdensklasse. Men for å kunne tilby en helhetlig løsning innen arbeidsmiljø og sittekomfort, ønsker vi å introdusere vårt partnerskap med Ergonomikonsulentene.

Ergonomikonsulentene er ikke bare eksperter på ergonomi - de er mestere i å tilpasse løsninger etter hver enkelt individs behov. Gjennom en helhetlig forståelse av arbeidsplassen og en solid kunnskap om alle produkter på markedet, garanterer de at riktig produkt matches med riktig person. Ikke bare det som selger best, men det som virkelig passer. Deres hovedfokus ligger i å optimalisere produktens bruk, ikke bare anskaffelsen av dem.

Hvorfor Ergonomikonsulentene og Malmstolen?

Ved å kombinere Ergonomikonsulentenes unike ekspertise med Malmstolens kvalitetsprodukter tilbys en helhetlig tilnærming til arbeidsplassens ergonomi. Sammen leverer vi en integrert løsning for utfordringer på arbeidsplassen, skaper mer komfortable miljøer og fremmer bedre helse og produktivitet. Resultatet? Forbedret livskvalitet, økt produktivitet og fornøyde kunder.

"Vår 20-års erfaring og personlige tilnærming skiller oss ut. Vi fokuserer på individuelle løsninger, og har hjulpet tusenvis av mennesker med deres ergonomiske utfordringer." - Morten Holt, Ergonomikonsulentene

Om Ergonomikonsulentene:
Etablert i 2004 av et team med en felles visjon: å skape den beste arbeidsmiljøet gjennom ergonomiske løsninger. Med over 10 000 fornøyde kunder i løpet av 11 år, tilbyr de ikke bare produkter, men også kunnskap og lidenskap. Med en drivkraft for å endre menneskers arbeidsliv og bidra til bedre livskvalitet, står de som landets ledende leverandør av ergonomiske produkter og tjenester.

Samarbeidet med Malmstolen:
Fra første møte til varige løsninger.
Samarbeidet startet med et møte i Norge, der en felles visjon om ergonomi ble etablert mellom Ergonomikonsulentene og Malmstolen. Malmstolen ble raskt Ergonomikonsulentenes førstevalg, takket være sin allsidighet og komfort.

Ergonomi i fokus:
Forstå, tilpasse, forbedre.
Når Ergonomikonsulentene konsulteres, starter prosessen med en kartlegging av kundens behov. De presenterer løsninger og følger opp for å sikre tilfredshet.

Framtidige perspektiver:
Møt endringer med kunnskap og innovasjon.
I en arbeidsverden som stadig endrer seg, blir tilpassede ergonomiske løsninger enda viktigere. Ergonomikonsulentene og Malmstolen møter disse utfordringene gjennom fokus på variasjon og en kombinasjon av sittende og stående arbeid.

Trenger du hjelp til å gjennomgå helhetsløsningen innen ergonomi på din arbeidsplass?

Riktig ergonomi handler ikke bare om den rette stolen eller det rette bordet, det handler om å skape en arbeidsmiljø der hver enkelt trives og presterer sitt beste. Med Ergonomikonsulentene og Malmstolen får du et team som ser helheten og streber etter å forbedre hver arbeidsdag. Ta kontakt med Ergonomikonsulentene nedenfor for å få hjelp med helhetsløsningen innen ergonomi på din arbeidsplass. Ergonomikonsulentene opererer i Oslo-distriktet.